tisdag 31 maj 2016


Realgymnasiet


När vi gick in så fick vi ta av oss skorna som var ovanligt för oss. Sedan fick vi träffa Jimmy och Mats. Mats visa oss hur en vanlig klass i Realgymnasiet är, vi fick prata med elever som gjorde olika projekt. Eleverna får själv bestämma vad de ska göra. Sujay satt bredvid en tjej som gjorde en hemsida full med info om Pluto. Emeel fick sitta bredvid en kille som gjorde en hemsida om NO-ämnen och han visade också några gamla projekts som han har gjort när han var nybörjare. Sharbal satt bredvid en kille som gjorde en hemsida om gammal dags bilar och om olika delar som finns i bilarna.

Sedan visade han oss en musik studio, där tittade vi runt och vilade innan vi gick till 3D rummet. Jimmy tog hand om de. Han visa oss olika 3D printare och vad alla olika gör. Han visade oss en 3D print som han har gjort själv. Sedan fick vi titta på något som heter Oculus Rift. Det är virtual reality glasögon. Han visa oss också en app för den som heter "Tilt Brush", med den så kan man måla i 3D.


Det som var intressant är att de inte bara undervisar teknik och programmering. Man kan också läsa till djurvård och stylist.  

1 kommentar:

  1. Vad bra beskrivet med många detaljer. Ni tog till er all information och var aktiva under förmiddagen också.

    SvaraRadera